Wilt u uw bootkussens opnieuw laten stofferen, dan hebben wij de snelle service waar u naar op zoek bent. Schuro Inter Design werkt snel om u aan hoge kwaliteit stoffering te helpen. Onze professionals verzorgen bekleding in ruim een dozijn verschillende kleuren en tal van mooie afwerkingen. Weet u nog niet helemaal zeker met welke van deze combinaties u uw bootkussens wilt laten stofferen? Wij bieden u graag deskundig advies, gegrond in vele jaren ervaring. Ook voor auto’s, caravans en meubels kunnen wij aan de slag. Ontdek de ruime mogelijkheden en snelle service die wij u bieden en neem snel contact op. U kan ook tijdens kantooruren gerust een keertje bij ons langskomen. We kijken dan samen met u wat de beste aanpak voor uw auto, boot of meubilair is.

Bootkussens stofferen

Bootkussens en meer laten stofferen

Om uw boot er weer als nieuw uit te laten zien is het renoveren van de kussens een goed idee. Ook als u de uitstraling van de boot wilt veranderen is de bootkussens stofferen een handige aanpak. Wij zorgen dat u snel wordt voorzien, tegen een scherpe prijs. Onze ervaren professionals leveren ongeëvenaard vakmanschap. Zij zorgen dat alles wat wij leveren voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Het bekleden van stoelen, kussens en meer zit hen al dertig jaar in het bloed. Onze grote voorraad en hun effectieve werkwijze zorgt dat wij onze complete service en snelle levertijden aan kunnen houden.

Deze service omvat ook tal van andere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan projectstoffering of het repareren van een cabriokap. Kantoor- en medisch meubilair nemen wij vakkundig onder handen. Deze oppervlakken worden vaak intensief gebruikt en onze duurzame hoogwaardige materialen komen hier goed tot hun recht. Ook autostoelen krijgen vaak veel te verduren. Besteedt u veel tijd onderweg, dan is het comfort van een leren stoel zeker aan te raden.

Met opties voor design en stiksels kan u uw eigen creativiteit loslaten wanneer u de auto of bootkussens laat stofferen. U krijgt een uniek lederen interieur, afgestemd op uw persoonlijke stijlkeuze. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw auto? Kom gerust eens bij ons langs in de showroom en ontdek de mogelijkheden die Schuro Inter Design u biedt. Onze professionals hebben ervaring met zowel nieuwe auto’s als oldtimers.

Schuro Inter Design, specialisten in lederen bekleding                                                                           

Van bootkussens stofferen tot cabriokappen repareren, wij zijn op alles voorbereid. U wordt snel en effectief geholpen met leren bekleding op maat. U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe bekleding. Binnen de kortste keren kan u weer de weg of het water op. Ga voor al uw stoffeerwerk en lederen bekledingswensen snel naar Schuro Inter Design. Wij hebben de voorraad en de expertise in huis om u snel verder te helpen.

038-4654400 Info@schuro.nl

Bootkussens stofferen - Schuro Inter Design

Bootkussens stofferen Bootkussens stofferen Bootkussens stofferen