Het interieur van uw oldtimer laten vervangen betekent dat u profiteert van een fris uiterlijk en meer comfort. Veel bezitters van oldtimers behouden graag zo lang mogelijk het originele interieur. Maar op een gegeven moment gaat dat niet meer. De stoelbekleding en andere onderdelen raken te veel beschadigd. Ook kan het zijn dat u net een oldtimer heeft gekocht voor een zacht prijsje. Het uiterlijk van de buitenkant kan dan wel mooi zijn, maar de binnenkant kan heel anders zijn. Hoe dan ook, geheel volgens uw wensen kan Schuro Inter Design het interieur van uw oldtimer vervangen. Dit geldt zowel voor leren, stoffen als kunststof onderdelen.

Interieur oldtimer vervangen

De specialist in het vervangen van het interieur van uw oldtimer

Het vervangen van een interieur van een oldtimer is een bijzonder specialisme van Schuro Inter Design. Onze klanten in het hele land weten ons hiervoor te vinden. Dit komt doordat wij vakkundig te werk gaan en gebruikmaken van hoogwaardige materialen. Ook werken wij snel en volledig volgens uw wensen.

Het vervangen van een oldtimer interieur is een complexe klus met vele facetten. Wij vinden het daarom belangrijk om uw wensen en ideeën uitvoerig met u te bespreken. Ook staan wij u bij met deskundig advies over de mogelijkheden. Aan de hand van ons gesprek en inspectie van de auto maken wij een gedetailleerd plan van aanpak op.

Met het vervangen van een interieur bedoelen wij het volledige interieur, als dit nodig is. Ten eerste de stoelen, waarbij u kunt kiezen voor hoogwaardige lederen bekleding in vrijwel elke kleur. Wat betreft de vorm van de stoelen wordt rekening gehouden met het originele interieur. Een stoel of bank die in een moderne auto past, staat vaak niet mooi in een oldtimer. Wij houden rekening met het authentieke karakter van uw oldtimer. Ook volledig nieuwe hemelbekleding kan door ons worden verzorgd, evenals een complete tapijtset.

Dashboardelementen worden door ons ook vervangen. Uiteraard geldt ook hierbij dat wij aandacht schenken aan het authentieke uiterlijk van oldtimers. Het interieur van een oldtimer vervangen doen wij altijd met de uiterste aandacht voor het unieke karakter van de auto. Uw eigen wensen zijn hierbij leidend, waarbij wij u bijstaan met betrouwbaar en deskundig advies.

Is de oldtimer in kwestie een cabriolet, dan vervangen wij indien gewenst de hele kap. Bij oldtimer komt het vaak voor dat de kap niet meer goed sluit of niet meer waterdicht is. Dit verhelpen wij voor u.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u                

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij horen graag uw wensen voor het vervangen van uw oldtimer interieur. Dan vertellen wij u wat we voor u kunnen betekenen om uw wensen waar te maken. U kunt op ons vakmanschap en onze passie voor het restaureren van oldtimers vertrouwen. Schuro Inter Design is dé specialist voor interieurvervanging bij oldtimers!

038-4654400 Info@schuro.nl

Interieur oldtimer vervangen - Schuro Inter Design

Interieur oldtimer vervangen Interieur oldtimer vervangen Interieur oldtimer vervangen