Haal voor uw oldtimer interieur een specialist in huis met de professionele service van Schuro Inter Design. Wij verzorgen elk element van uw klassieker en herstellen onder meer de stoelen, deurpanelen en lederen sturen. Naast herstel is het uiteraard ook mogelijk om uw oldtimer interieur door deze specialist te laten vernieuwen. Hierbij kan u zelf uitkiezen welke kleur en afwerking alles zal hebben. U geeft uw eigen creatieve draai aan het binnenwerk van uw auto en creëert een geheel uniek resultaat. Ook uw cabrioletkap nemen wij graag onder handen. Kom gerust een keer langs in onze showroom en zie de mogelijkheden die Schuro Inter Design u biedt. Voor auto’s, boten en meubels hoeft u niet verder te zoeken naar hoge kwaliteit stoffering.

Oldtimer interieur specialist

Een oldtimer interieur specialist voor u

Deze hoge kwaliteit halen wij onder meer dankzij onze ervaren professionals. Zij hebben al dertig jaar ervaring en kennen de fijne kneepjes van het vak. Met hun expertise zijn ze voor vrijwel elk oldtimer interieur de aangewezen specialist voor de klus. Met kennis van klassieke interieurs van elk merk kunnen ze het stofferen nauwkeurig aanpakken. Uw auto ziet er weer als nieuw uit. Wij hebben alles in huis om snel voor u aan de slag te gaan. Dankzij onze uitgebreide voorraad kunnen wij snel werken en een buitengewoon korte levertijd realiseren.

Wij zorgen dat uw wensen snel en duidelijk op papier worden gezet. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de mogelijkheden voor kleur, stiksels en meer voor het beste resultaat. Waar gewenst kan u op dit gebied deskundig advies krijgen van onze oldtimer interieur specialist. Ieder element van uw auto-interieur kan door ons worden aangepakt. Van de tapijten op de vloer tot de voering van de hemel, wij gaan ermee aan de slag. Ook cabriolets worden goed geholpen, onder meer met vervanging van oude, lekkende cabrioletkappen.

Naast uw oldtimer kan onze interieur specialist ook aan de gang voor tal van andere stoffeerklussen. Moderne auto’s zijn de eerste logische stap, maar ook stoffering voor bootkussens en meubilair is mogelijk. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw opdracht en leggen uw persoonlijke wensen vast. Dit wordt allemaal netjes in een overzichtelijk plan van aanpak uitgewerkt.

Schuro Inter Design, maatwerk voor elke auto

Auto’s, bootkussens of banken, wij stofferen ze allemaal voor een strak resultaat. Ook uw oldtimer is bij de interieur specialist van Schuro Inter Design in goede handen. Er gaat een wereld van mogelijkheden voor uw open. Wat u ook kiest, wij gaan snel voor u aan de slag. U kan binnen de kortste keren weer de weg op. Neem snel contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij vertellen en tonen u graag wat wij allemaal voor uw auto kunnen doen.

038-4654400 Info@schuro.nl

Oldtimer interieur specialist - Schuro Inter Design

Oldtimer interieur specialist Oldtimer interieur specialist Oldtimer interieur specialist