De prijs van het vervangen van een cabriokap staat in geen verhouding tot het kopen van een nieuwe cabriolet. Schuro Inter Design vervangt cabriokappen van alle modellen cabrioletten, zowel moderne modellen als oldtimers. Een cabriolet is nou typisch zo’n auto die meer biedt dan alleen vervoer van A naar B. Mensen maken er vaak pleziertochtjes mee en raken gehecht aan hun auto. Dan is het jammer als een kapotte cabriokap een reden moet zijn om de auto in te ruilen. Dit hoeft gelukkig ook niet, dankzij ons. Voor een gunstige prijs vervangen wij uw cabriokap en kunt u weer onbezorgd de weg op.

Prijs vervangen cabriokap

Neem contact op voor informatie over de prijs van het vervangen uw cabriokap

Cabriokappen zijn er in meerdere soorten en maten. De afmetingen verschillen natuurlijk en hetzelfde geldt voor de materialen. Dan is er nog het verschil tussen handmatig bediende kappen en elektrisch bediende kappen. Wij kunnen u dan ook niet een eenduidige prijs noemen van wat het vervangen van een cabriokap kost. Maar als u contact opneemt en wij uw auto hebben kunnen bekijken, zien we wat er moet gebeuren. Na inspectie en het bespreken van uw wensen maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave.

Cabriokappen van moderne auto’s zijn vaak nog leverbaar. Maar misschien hebt u een oudere auto of zelfs een oldtimer. U vraagt zich misschien af hoe u nog aan een kap voor deze auto moet komen. Schuro Inter Design is echter in staat om een cabriokap voor u op maat te maken. Dit kan zelfs voor oldtimers, waarbij de nieuwe kap zal aansluiten op het uiterlijk van uw oldtimer. De prijs van het maken van een cabriokap op maat en het vervangen van uw kap is gunstig. U hoeft geen afstand te doen van uw geliefde auto.

Ook reparatie van cabriokappen is mogelijk

Veel autobezitters denken dat als een cabrioletkap beschadigd is, er niets anders opzit dan deze te vervangen. Bij ernstige beschadigingen is dit soms ook zo, maar niet in alle gevallen. Schuro Inter Design kan u adviseren over of een reparatie nog mogelijk is. Beschadigde stof kan vaak worden hersteld, op een wijze waarbij de beschadiging achteraf niet meer zichtbaar is. Een kapotte PVC achterruit kan ook worden vervangen, waarbij de rest van de kap behouden blijft. U kunt van ons altijd een eerlijk advies verwachten over de mogelijkheden die u ter beschikking staan.

Bent u benieuwd naar de prijs van het vervangen van uw cabriokap, of een reparatie daarvan? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dan bespreken wij uw wensen en bekijken wij uw cabriolet. Wij komen dan met een passend advies en een gespecificeerde prijsopgave.

Beleef langer plezier van uw cabriolet, dankzij een nieuwe of gerepareerde cabriokap van Schuro Inter Design!

038-4654400 Info@schuro.nl

Prijs vervangen cabriokap - Schuro Inter Design

Prijs vervangen cabriokap Prijs vervangen cabriokap Prijs vervangen cabriokap