Een reparatie van uw auto interieur staat niet alleen fraai, het geeft u ook meer comfort en rijplezier.  U kunt zelfs beslissen om de aanschaf van een nieuwe auto nog een tijd uit te stellen. Is de techniek in de auto nog goed, dan geeft een fris interieur uw auto een tweede leven. Wilt u enkele interieurelementen vakkundig laten herstellen? Of wilt u zelfs het gehele interieur laten vernieuwen? Voor de reparatie van uw auto interieur gaat u naar een specialist: Schuro Inter Design.

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van auto interieurs met leer. Maar ook voor het herstellen van lederen bekleding en het repareren van kunststof elementen zijn wij uw partner.

Reparatie auto interieur

 

Reparatie van het auto interieur volgens uw wensen

De medewerkers van Schuro Inter Design werken aan de hand van uw wensen voor de reparatie van het auto interieur. Wij kunnen u deskundig adviseren over de mogelijkheden om bepaalde onderdelen te repareren of vervangen. Naar aanleiding van uw wensen en voorkeuren wordt een plan van aanpak opgemaakt, voor we aan het werk gaan.

In het geval van een doorgezakte stoffen stoelbekleding kunt u bijvoorbeeld extra vulling laten aanbrengen om de stoelen te verstevigen. Een rooklucht of hardnekkige vlekken verhelpt u daarmee echter niet. Desgewenst vervangen wij uw bekleding door fraaie lederen bekleding in allerlei mogelijke kleuren. Voor de ventilatie brengen wij perforaties in het leer aan in diverse mogelijke patronen. Ten eerst profiteert u van fraai en comfortabel leer. Daarnaast brengt een auto met lederen bekleding meer op in de tweedehands verkoop. Dit geldt des te meer als de oude stoffen bekleding al niet zo best meer was.

Wat stoelen betreft kunnen wij ook de zitkussens verlengen of armleuningen en instelbare lendeverstelling plaatsen. Voor de kinderen achterin plaatsen wij gerust LCD-schermen in de hoofdsteunen van de voorstoelen.

Dit zijn maar enkele voorbeeld van wat we voor u kunnen doen op het gebied van auto interieur reparatie. Ook beschadigde kunststof elementen, zoals dashboardonderdelen, repareren of vervangen we voor u. Is het tapijt op de bodem van de auto aan vervanging toe, dan maken we een compleet nieuwe tapijtset. Zitten er gaten of beschadigingen in de hemelbekleding? Wij repareren de beschadigingen of vervangen desnoods de hele hemelbekleding.

De voordelen van Schuro Inter Design

Het voordeel van onze specialistische aanpak is dat wij niet alleen kwalitatief goed werk afleveren, maar dit ook snel doen. U wilt uw auto immers niet langer dan nodig kwijt zijn. Veel onderdelen leveren wij direct uit voorraad, daar hoeft u dus niet op te wachten. Onze medewerkers hebben zoveel ervaring dat zij hun vakwerk snel uit kunnen voeren. Binnen korte tijd is de reparatie van uw auto interieur voltooid.

Wij nodigen u uit om onze showroom in Zwolle te bezoeken. Daar bekijkt u onze materialen en krijgt u vrijblijvend advies van onze medewerkers.

Auto interieur reparatie van Schuro Inter Design laat u weer genieten van uw auto!

038-4654400 Info@schuro.nl

Reparatie auto interieur - Schuro Inter Design

Reparatie auto interieur Reparatie auto interieur Reparatie auto interieur