Laat de bootkussens van uw boot opnieuw stofferen in Friesland en geef hem een frisse nieuwe uitstraling. Wij bieden u een ruime selectie in verschillende kleuren en materialen bij Schuro Inter Design. De kussens worden gevuld met speciaal koudschuim om doorzakken tegen te gaan. Qua maatgeving kunnen wij ruim voor u aan de slag. Van identieke kopieën van uw oude kussens tot aangepaste afmetingen speciaal voor u, alles is mogelijk. Wij maken er snel en nauwkeurig werk van. Geen mogelijkheid is te vergezocht om de bootkussens te laten stofferen voor uw boot in Friesland. Wilt u meer weten over de opties die wij voor u kunnen realiseren? Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom. Wij laten u graag zien waar we uw boot mee kunnen verrijken.

Bootkussens stofferen Friesland

 

Uw bootkussens opnieuw laten stofferen in Friesland

De kracht van onze professionele service zit hem in onze grote voorraad. We hoeven niet te wachten om met uw project te beginnen. Bootkussens stofferen voor u in Friesland wordt snel opgepakt en vakkundig afgehandeld. U geniet binnen de kortste keren van uw nieuwe aanwinst en kan weer snel het water op. Met onze klantgericht aanpak hoeft u uw boot niet lang te missen. Wij zorgen dat u precies krijgt waar u naar op zoek bent.
Bootkussens stofferen voor u in Friesland wordt grondig aangepakt om zeker te zijn van maximale tevredenheid. We hanteren hoge kwaliteitseisen voor een duurzaam resultaat waar u nog vele jaren zorgeloos plezier van heeft. Voor elk project wordt een gedetailleerd plan van aanpak uitgewerkt. Dit wordt opgesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen voor uw boot. Weet u nog niet helemaal zeker hoe dat de kussens eruit moeten gaan zien? Wij bieden u graag deskundig advies, gegrond in jaren ervaring.
Naast bootkussens kunnen we ook andere zaken stofferen voor u in Friesland. Schuro Inter Design is ervaren met onder meer projectstoffering en auto-interieurs. Lekt de kap van uw cabriolet of wilt u deze in een nieuwe kleur laten uitvoeren? Wij pakken het grondig voor u aan, zodat u in een handomdraai kan genieten van prachtig maatwerk. Met tal van opties voor het soort leer, de kleur en de afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos.

Schuro Inter Design, topkwaliteit stoffeerwerk op maat

Uw bootkussens of auto opnieuw stofferen wordt u in Friesland makkelijk gemaakt. Onze complete service zorgt dat wij op effectieve wijze aan de slag gaan om u strak maatwerk te leveren. Een vervanging die precies op het origineel lijkt of uw eigen creatieve visie uitgebeeld in uw auto of boot. Wij maken het voor u mogelijk. Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen leveren? Neem snel contact op met Schuro Inter Design en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen realiseren.

038-4654400 Info@schuro.nl

Bootkussens stofferen Friesland - Schuro Inter Design

Bootkussens stofferen Friesland Bootkussens stofferen Friesland Bootkussens stofferen Friesland

 

Bootkussens stofferen Friesland - Bootkussens stofferen - Cabriokap repareren - Cabriokap vervangen - Interieur oldtimer repareren -  Interieur oldtimer vervangen