Laat het interieur van uw oldtimer repareren bij Schuro Inter Design. Stoelen, achterbank, vloerbedekking en meer, wij pakken het allemaal grondig voor u aan. Ook paneelwerk of een met leer bekleed stuur wordt weer naar een fabrieksverse staat gebracht. Mocht u meer willen dan alleen de originele kleuren en patronen, dan kan er uitgebreid worden gekozen. We bieden een zeer ruime selectie aan verschillende kleuren, patronen en afwerkingen aan. U kiest onder meer hoe u de stiksels wilt hebben en welk perforatiepatroon wordt gebruikt. U nieuwe stoelbekleding wordt geheel op uw wensen afgestemd. Heeft u interesse in onze diensten om het interieur van uw oldtimer te laten repareren? Neem snel contact op of kom even langs.

Interieur oldtimer repareren

Het interieur van uw oldtimer repareren

Met een flexibele werkwijze kunnen wij losse delen of het gehele interieur van uw oldtimer repareren. Wilt u alleen nieuwe stoelen of ook nieuwe tapijten en een nieuw dashboard? Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Met dertig jaar ervaring in het vak is er geen model wat ons moeilijkheden geeft. Voor een beetje uitdaging zijn wij niet bang. Schuro Inter Design zet alles op alles om elke keer weer het beste resultaat te kunnen leveren. Profiteer nu ook van deze complete en klantgerichte service.

Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding mag u verwachten, maar wij gaan nog een stapje verder. Dankzij een uitgebreide voorraad kunnen wij vrijwel elk project snel beginnen. We kunnen meteen aan de slag om het interieur van uw oldtimer te repareren en hanteren daardoor korte levertijden. Voor u het weet zit u weer achter het stuur in een wereld van strak, nieuw leer. Welke kleur en afwerking dit heeft hangt geheel van uw smaak af. Mocht u nog twijfels hebben, dan staan wij voor u klaar met deskundig advies, gegrond in jaren ervaring.

Met deze toewijding zorgen wij dat u precies krijgt waar u naar op zoek bent. Met een nauwgezet plan van aanpak zorgen wij dat het repareren van het interieur van uw oldtimer op rolletjes loopt. Ook complexe klussen als het vervangen van de kap van uw cabriolet pakken wij grondig aan. Uw auto ziet er weer als nieuw uit. Naast het repareren van lederen interieurs kunnen wij deze ook toepassen op auto’s die bijvoorbeeld nog geen leren bekleding hebben. U voegt op handige wijze een flink stuk comfort en meerwaarde toe.

Schuro Inter Design, alles voor uw auto-interieur

Het interieur van uw nieuwe auto of oldtimer laten repareren is nu snel geregeld met onze complete service. Wij zorgen dat u uw bolide niet lang hoeft te missen. Met een flexibele werkwijze en uitgebreide mogelijkheden is er voor iedereen een passende oplossing te vinden. Neem snel contact op met Schuro Inter Design en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

038-4654400 Info@schuro.nl

Interieur oldtimer repareren - Schuro Inter Design

Interieur oldtimer repareren Interieur oldtimer repareren Interieur oldtimer repareren