Een cabriokap vervangen is een specialistische klus. Dit geldt voor gewone auto’s, maar des te meer voor oldtimers. Schuro Inter Design vervangt kappen van elk type cabriolet, zowel moderne als oude auto’s. Ook is het soms mogelijk dat een beschadigde cabriokap gerepareerd kan worden en hij niet hoeft te worden vervangen.

Cabriokap vervangen

Een complete cabriokap vervangen wij voor u, ongeacht het model

Het maakt voor ons niet uit welke auto u hebt. Wij vervangen een cabriokap van een moderne auto even vakkundig als die van een oldtimer. Of de kap met de hand of elektrisch bediend wordt maakt daarbij ook niet uit, wij kunnen de vervanging verzorgen. Na afloop werkt het elektrische systeem even soepel met de nieuwe kap als met de oude.

Het specialisme van Schuro Inter Design is het restaureren van oldtimers. Een cabriokap vervangen bij een oldtimer kan niet door elk autobedrijf gedaan worden. Vaak zijn deze kappen niet meer verkrijgbaar en moeten ze speciaal gefabriceerd worden. De nieuwe kap moet passen bij het uiterlijk van de oldtimer. Een kap die daar totaal niet bij past doet afbreuk aan de authenticiteit van uw oldtimer. U kunt dit gerust aan ons overlaten. Wij kunnen een kap voor u maken die sterk lijkt op de oude kap. Wilt u echter juist iets anders, dan bespreken we met u uw wensen. Wij zijn in staat om een cabriokap volledig volgens uw wensen te maken en plaatsen.

Een moderne auto heeft weer andere eisen. Zo worden deze kappen in de regel elektrisch bediend. Het vervangen van een elektrisch bediende cabriokap kunt u gerust aan ons overlaten. Ook de nieuwe kap kan soepel geopend en gesloten worden op de manier die u gewend bent.

Kan de cabriokap ook gerepareerd worden?

Sommige mensen denken dat hun kap al vervangen moet worden bij een kleine beschadiging. Dit is echter niet per se het geval. In veel gevallen kan Schuro Inter Design de beschadiging repareren. Dit geldt zowel bij beschadigingen aan het doek als bij een beschadigde PVC achterruit. Wij adviseren u deskundig over de mogelijkheden, waarbij de uiteindelijke beslissing natuurlijk aan u is. Vooral bij een oldtimer kunnen wij ons voorstellen dat u liever geen afstand doet van de originele kap. In veel gevallen hoeft dit ook niet, dankzij onze specialistische dienstverlening.

Hebt u een auto met tonneau cover, dan kunnen wij deze vaak ook repareren. Ook ontwerpen wij gerust een tonneau cover speciaal voor uw auto. Reparaties aan de binnenhemel of vervanging daarvan vormen voor ons ook geen probleem.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij inspecteren graag uw auto en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Een cabriokap repareren of vervangen laat u over aan de specialisten van Schuro Inter Design!

038-4654400 Info@schuro.nl

Cabriokap vervangen - Schuro Inter Design

Cabriokap vervangen Cabriokap vervangen Cabriokap vervangen