Zit uw autostoel niet meer comfortabel of is deze beschadigd, dan helpt een reparatie van uw autostoel. Dit kunt u laten uitvoeren door de specialisten van Schuro Inter Design. Wij herstellen beschadigde bekleding, verstevigen de vulling of vervangen de bekleding door een echt lederen bekleding. Daarnaast zijn diverse aanpassingen aan de stoel mogelijk, voor een verbeterd zitcomfort.

De ervaren vakmensen van Schuro Inter Design werken snel en maken gebruik van hoogwaardige materialen. Deze materialen zijn vaak uit voorraad leverbaar, zodat u niet langer dan nodig uw auto kwijt bent. Wij werken aan de hand van uw wensen en zijn in staat u van passend advies te voorzien. Een reparatie van een autostoel levert u een sterk verbeterd rijcomfort op. Ook brengt een auto met goed functionerende en mooie stoelen meer op in de tweedehands verkoop.

Reparatie autostoel

 

Uw autostoel weer als nieuw na onze vakkundige reparatie

Wanneer heeft een autostoel een reparatie nodig? Ten eerste als de bekleding beschadigd is. Er kunnen bijvoorbeeld scheuren of brandgaten in zitten. Als u dit zo laat, zullen de gaten verder uitscheuren na verloop van tijd. Een autostoel reparatie door onze ervaren medewerkers biedt uitkomst. Wij repareren kapotte bekleding of vervangen deze. Wat de genoemde brandgaten betreft, deze worden vaak veroorzaakt door sigaretten. Een rooklucht in stoelbekleding is er vrijwel niet uit te krijgen. Het vervangen van de bekleding helpt dan om uw auto fris te laten ruiken. Andere stoffen onderdelen, zoals het tapijt op de bodem, kunnen wij ook vervangen. Wij maken een compleet nieuwe tapijtset op maat.

Overweegt u eens om uw stoffen bekleding te vervangen door leren bekleding. Dit zit erg comfortabel en ons stevige leer kan tegen een stootje. Dit hoogwaardige leer is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dankzij de perforaties die wij aanbrengen ademt het leer goed. Hebt u al lederen stoelbekleding maar is dit leer niet zo mooi meer, dan herstellen wij dit vakkundig. Op onze site kunt u foto's zien van leren stoelbekleding voor en na onze autostoel reparatie. Een leren stoelbekleding van Schuro Inter Design is zeer fraai en comfortabel.

Aanpassingen aan het zitcomfort zijn ook mogelijk. Denkt u daarbij aan het verstevigen van de vulling of zelfs het aanpassen van het model. Zo kunnen wij het zitkussen verlengen en daarnaast voegen wij desgewenst armleuning en instelbare lendeverstelling toe.

Het vervangen van de gehele stoelen kan bij ons ook. Dit zien we vaak als mensen kiezen voor een geheel nieuw interieur in hun oldtimer. Het compleet vervangen van auto interieurs is een bijzonder specialisme van Schuro Inter Design.

Neem contact op voor meer informatie                                 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een eersteklas reparatie van uw autostoel? Neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Ook bent u welkom in onze showroom in Zwolle. Daar krijgt u niet alleen informatie en advies, maar kunt u ook onze materialen bekijken.

Geniet weer van comfortabele en mooie autostoelen, dankzij Schuro Inter Design!

038-4654400 Info@schuro.nl

Reparatie autostoel - Schuro Inter Design

Reparatie autostoel Reparatie autostoel Reparatie autostoel